Mamma är här

God morgon mina sköna bönor! Hur mår ni idag? Vaknat på rätt sida? Roliga planer inför helgen?
Igår kom mamma äntligen hit. Som jag har längtat. Det var sån lättnad att kunna hålla om henne. Ja jag är mammas lilla flicka, det går inte att förneka. Just nu känns det extra skönt att hon är här, nu när jag har varit i period då mina tankar har har varit väldigt tunga.
Hon kom vid fyra igår eftermiddag. Började direkt med en kopp kaffe. Pratade och kramades. Enzo blev väldigt lycklig över att se sin "mormor" igen. Apollo tar lite tid på sig innan man har vämt upp sig, han är lite reserverad inför människor han inte är van vid. Till middag gjorde jag hemmagjord pizza och sedan blev det mys i soffan framför en film.

Mamma ligger och sover såhär dags, jag är uppe för att jag ska iväg till läkaren i Stockholm. Tacksam för att min kontaktperson kan köra mig. Ska be min nya läkare skriva en remiss till Strängnäs så att jag inte får en sån lång sträcka att färdas i framtiden. Det blir nog första och sista gången jag träffar den här läkaren. Vill egentligen gå kvar på den här psykiatrin men som sagt resan är för jobbig för mig men tänker att när jag flyttar om ett år ska jag kunna gå tillbaka dit.

Önskar er en fin dag! Ska försöka uppdatera här senare idag, men kommer att prioritera att umgås med min mamma nu när hon är här.

Gillar