Lugn vecka för sömnrutin

God morgon kära ni! Sovit gott? Bra start på er lördag? Här har vi en bra start på dagen tycker jag. En rätt glad dotter och en glad mamma. Mer kan en inte förvänta sig eller?
Vakna lagom tid, åtta. Morgonmys och sedan få dricka sitt kaffe medan Sandrea leker på golvet. Det är en lyx att kunna få njuta av kaffet. Allt som jag kan få tid att njuta av är en lyx nuförtiden. Förr tog jag kaffet för givet, långa duschar och äta vad jag vill när jag vill. Fast vill inte ha tillbaka dom tiderna nu om jag ska vara ärlig. Även om vissa dagar kan vara påfrestande njuter jag av livet som mamma.

Hennes lilla outfit är helt secondhand. Köpt på Sellpy.

Idag har vi ingen direkt plan. Ska slänga på en maskin med tvätt och sedan lär vi gå hem till pappa. Otroligt tacksam över att vi bor nära honom. Kan promenera över på helgerna efter att ha varit själva större delen av veckan. Fast tror att Sandrea behövde en vecka av lugn och ro för att hitta tillbaka till sin sömnrutin. Kan ha varit lite väl mycket för både henne och mig senaste tiden. Hon har haft 2-3 kvällar nu när hon har somnat när hon "borde".

Ne nu ska jag sätta lite fart! Vad ska ni göra idag?

Gillar