Lista ut allt

God morgon! Hur är det med er? Uppe tidigt här idag med lillan. Nattade henne tidigare vilket betyder att hon vakna tidigare. Fast det är ganska gosigt att ha en morgon ihop med henne. Lite fascinerad över gårdagen än idag. Har en ny sovrutin för Sandrea vilken resultera i ovanligt mycket tid för mig själv. Men mer om det senare.
Nu försöker jag mysa av en härlig morgon. Känna smaken av kaffe. Titta på min dotter som är glad. Ingen stress. Mysa in sig i soffan med filten. Se morgonens ljus sprida sig ute. Sedan är det dags att låta hjärnan börja arbeta. Lista ut allt som måste göras de närmaste dagarna.

Idag ska jag hämta ut mitt pass där efter kan jag checka in på flyget. Ska ta upp resväska och börja provpacka. Har beslutångest runt vad jag ska ha med mig. Allt måste vara genomtänkt. Det jobbiga när jag älskar allt i min garderob nu är att det blir svårt att bestämma sig för vad jag vill ha på mig i tre veckor. Vill dessutom hålla min packning så simpel som möjligt. Vill inte har överdrivet med saker med mig. Kanske kommer ett inlägg om hur jag försöker hålla min packning minimal eller nåt nästa vecka...

Vad ska ni göra idag?

Gillar