Lavemangstorsdag | Dagens Look

Gårdagen hade en tuff start. Fick ta Sandrea till barnläkaren så att hon kunde få ett lavemang. Hon hade inte gjort sin nummer två sedan i söndags. Andra gången hon får ett lavemang i sitt liv. Första gången var när hon var två månader. Troligen berodde hennes förstoppning på tänderna som är på gång. Tack och lov verkade hon må bättre efter det och var sitt glada jag igen.
En ska kunna utföra ett lavemang hemma men kände att jag ville överlämna det till de professionella. Ville definitivt inte göra något fel men om det skulle finnas behov för det igen kanske jag våga mig på att göra det.

Byxor (Zara Woman) och väst (Cheap Monday) har jag köpt på Sellpy.

Idag har det varit en lugn fredag. Hittills. Handlat, rensat och tagit en fotopromenad. Det var ett bra tag sedan jag fotade under vår promenader. Börjar längta mer och mer efter hösten, speciellt att ta fotopromenader i höstens färger. Får alltid så mycket inspiration under den tiden. Allt blir ju mycket mysigare. Har ni tröttnat på sommaren och är redo för höst? Ska dock försöka njuta av de sista sommardagarna trots att dom har blivit svalare. Men alla som känner mig vet att jag föredrar de svalare dagarna..

När jag rensade fick jag ihop två papperskassar med kläder. Det ska tills vidare ner i källaren och sedan en dag när jag har tid fota och försöka sälja. Tror jag kommer använda mig av tradera eller något liknande. Har ni något förslag på var en kan sälja kläder?

Gillar