Läkarbesök & Egen tid

God förmiddag! Hur mår ni? Några roliga planer för dagen? Här är det läkarbesök för Sandrea som står på schemat. Dom ska dels undersöka om hon är allergisk mot mjölkprotein och även varför hon blir så lätt hård i magen. Kan hända att det hänger ihop. Vi får se helt enkelt.

Idag lyckades jag få lite egen tid på morgonen. Fick skriva mina morgonord vilket var väldigt skönt. Få ner mina tankar och känslor på papper och låta dem lämna mitt huvud som tydligen går på högvarv nuförtiden. Lagom till att det var dags att vakna för Sandrea hade jag precis fått tvätt håret lite snabbt. För igår kväll fick jag inte det.
Precis när jag hade börjat skölja håret hörde jag henne börja gråta i sin säng. Så ni kan förstå vilket morgonfrilla jag vakna med på morgonen. Ett hår som behövde tvättas med fick bara vatten på sig och låtit oljorna sprida ut sig i håret. Det fick en fin form efter nattens aktiviteter. Hade en fin fjong på sidan av mitt huvud kan jag lova.

Snart vaknar nog lillan och då ska jag passa på att äta lite frukost, hon ska få mellanmål och om jag hinner ska jag göra en liten snabb rensning i garderoben.

Hoppas ni får en fin dag!

Gillar