Låg blodtryck & hundrastgård

Morgonen påbörjades sådär, vakna med lågt blodtryck och trodde jag skulle vara däckad mer eller mindre hela dagen så jag kröp ner i sängen igen med Sandrea efter morgonpromenaden. Två timmar senare vakna jag och gick raka vägen till kaffebryggaren och sedan värmde jag på gårdagens rester i väntan på kaffet. Sandrea vaknade kort efter mig så vi åt tillsammans. Efter kaffe och mat kände jag mig piggare och bestämde mig för att göra en liten miniutflykt med för Enzo. Ta en långpromenaden till en hundrastgård. Tänkte att det var helt okej temperatur ute för att göra den lilla utflykten. Halvtimmas promenadväg dit. Packade en vattenflaska åt mig, ersättning till Sandrea ifall hon skulle bli hungrig på vägen och en massa godis till Enzo.

Det var inte den roligaste promenadvägen dit men motion fick vi. Enkelt och rakt hela vägen dit, ingen chans till att gå vilse. När vi väl kommer dit kommer det ett par med sin hund in före oss. Jag frågar om den hunden vill leka med Enzo och vi bestämmer oss för att testa. Det var en yngre men stor hund, runt två år och glad av sig. Jag hade ingen aning om att Enzo skulle bli en surgubbe med svansen mellan benen. Trodde han skulle uppskatta en annan att leka med men han bara muttra och ställde sig vid mig.

När paret med sin hund åkte då började Enzo gå runt i parken men han verkade lite trött efter promenaden. Funderade på att ta bussen hem men bestämde mig för att gå. Ångra det lite bittert för solen bestämde sig för att komma fram ordentligt och dela med sig av sin värme. Vi kom hem tillslut trötta och svettiga.
Bestämt att vi går dit nästa gång när det officiellt är höst och svalare ute.

Gillar