Kontraster | Veckans Mål

God morgon! Vilka kontraster. Från att sova till nio igår och tvinga upp dottern senare till att hon kickar upp mig tio i sex idag. Hon kanske tyckte själv att hon behövde vända om dygnet?

Nu börjar sista vecka innan förskola. Tror att jag faktiskt har ordnat med alla nu, kan bara njuta av sista veckan av ordentlig mammaledighet med henne. Ska verkligen försöka ta till vara på den. Även om jag längtar efter att till en börjar att ha några dagar där jag kan ta hand om mig själv så vill jag verkligen komma igång med att arbetsträna. Det är målet för hösten. Jag har dessutom äntligen fått tid till psykiatrin i september efter att ha väntat sen april-maj 2020. Japp det är en lång tid men dom har tydligen haft högt tryck på autismprogrammet i Huddinge. Det enda som är bittert är att jag skulle behöva en remiss till något närmare sen.
Jag är spänd inför det nya kapitlet i våra liv. Vet bara inte vad som skulle passa att arbetsträna med? Kanske en butik? Får se vad försäkringskassan och arbetsförmedlingen kan hjälpa till med. Skulle vara perfekt om det var en plats som jag sedan kunde få börja jobba på om det funkar. Men ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om hur allt detta fungerar. Får följa vägen och se var den leder mig.

Vet inte riktigt hur dagen kommer bli eftersom vi är uppe ovanligt tidigt. Hushållssysslor står såklart på schemat. Om jag får tid ska jag knåpa ihop lite inlägg. Komma tillbaka till mina bloggrutiner.
Igår när jag la mig hade jag inställningen att idag skulle bli en bra dag och just nu känns det väldigt hoppfullt. Kan väl behöva någon extra kopp kaffe för att lyckas men känner mig väldigt positiv inför dagen. Det är väldigt härligt att vakna tidigt och känna sig positiv inför dagen. Det gör en sån skillnad på hela dagen om inställningen är rätt från början. Klart realistiskt att alla dagar inte kommer vara så.

Mål för veckan

  • Fota olika själv porträtt
  • Skriva fyra inlägg till bloggen
  • Skriva fyra inlägg till instagram (ni vet väl om att jag lägger upp lite annat och andra bilder på min instagram?)
  • Äta frukost varje dag
  • Få tag på migrationsverket
  • Få tag på min handläggare på försäkringskassan
  • Njuta av sista veckan som helt mammaledig

Har lite minst sagt att fokusera på den här veckan. Lagom mycket men ska verkligen inte glömma bort att njuta av sista dagarna som jag har tillsammans med Sandrea hela dagarna. Verkligen inget jag kommer ta för givet. Kommer kännas konstigt att inte spendera hela dagarna med henne.

Vad ska ni göra i veckan?

Gillar