Klassisk selfie

Idag bjuder jag på klassisk selfie. The good old times. Tar knappt så kallade selfies på mig själv till bloggen iallafall inte på det sättet att jag håller i kameran. God morgon! Blev uppsparkad ur sängen av min lilla dam innan sju och sen nu fick hon för sig att det var dags att sova igen. Hade tänkt att ta någon mysig porträttbild men icke, där av mina vackra selfies. Men det har sin charm det också.

Det är så mycket som snurrar i mitt huvud. Blir helt känslomässigt instabil och igår brast det. Vet att det är några sårbarhetfaktorer som spelar in också så det är inte bara att jag är mentalt trött. Men vill ju kunna njuta nu och inte deppa ihop. Idag är det en ny dag. Tror jag som vanligt övertänker allt. Ibland är det bra att övertänka och ibland mindre. I det här fallet tror jag för stunden det inte är så bra att övertänka.

Dagen är planlös. En kaffe och en promenad ute kanske är det som väntar sen när gubben vaknar. Just nu ska jag bara ta det lugnt. Ta lite egen tid, titta lite på youtube kanske. Bara ha en stund för mig själv men lillan i famnen.

Gillar