Katastrof

Jag bara hoppas på att den här dagen bli bättre än gårdagen för allas skull.
Förmiddagen igår gick ganska bra, jag lyckades rensa bland sommarkläder och bland vinterkläder. Sedan började Sandrea bli lite gnällig. Jag lyckades få till en lunch medan hon sov en stund. Sen gick allt åt helvete. Sandrea fick ont i magen, jobbigt att få ut gaser. Hon skrek, lugna sig, skrek och sen lugna sig i en timma. Mitt i allt kom min leverans från willys, fick in frysvarorna snabbt men han inte undersöka kassarna närmare för sedan var jag tvungen att trösta och försöka hjälpa henne. Den timman var lång och tog på själen. Tillslut lugnade hon sig och somnade en stund så att jag kunde packa upp varorna. Då inser jag att dom har missat att lägga i brödet, mitt lantbröd och mina bagels. Jag hade tänkt att göra en matig middag med dessa bagels, hade alla pålägg i kassarna för det. Där gick droppen för mig. När jag skickade ett argt mail till willys vakna Sandrea igen och började gråta. I efterhand insåg jag att jag skulle ha begärt plockavgiften tillbaka också, betalar 150 kronor för att dom ska plocka maten och köra den hit, mycket pengar i min värld.
Jag var något bitter och trött den eftermiddagen och kvällen. Jag var så inställd på att äta mina bagels att jag sedan inte visste vad jag skulle äta till middag, så jag åt ingen middag igår. Blev en krock i mitt huvud. Dock prioriterade jag att göra rent i köket när hon hade däckat under kvällen....

Idag är det en ny dag. Nya möjligheter. Första September. Sitter med min andra kopp kaffe nu och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Är optimistisk om att Sandrea ska må bra idag och att jag hinner göra allt jag vill innan boendestödet kommer. Mitt boendestöd kommer vid tre så jag har några timmar på mig. Behöver gå till affären, filma video och ta bilder till bloggen. Hoppas på att få allt gjort nu under förmiddagen så att jag bara kan slappna av under eftermiddagen. Inte hela världen om allt inte blir gjort som jag har tänkt men det skulle vara skönt.

Innan jag göra nåt ska jag få i lite mat i magen. Någon form av brunch.

Gillar