Känner mig peppad

Hallå måndag! Känner mig riktigt peppad idag trots en oväntad start på dagen. Med oväntat men jag med att Sandrea fick för sig att vakna fyra på morgonen för att sedan somna om igen efter att ha varit uppe med mig i tjugo minuter. På dom tjugo minuterna hann jag göra en flaska åt henne som hon drack några klunkar ur och jag fick dricka lite kaffe. Hon betedde sig som om hon hade vaknat för morgonen men testade att slänga fram bröstet när vi satte oss i soffan. Där somna hon om och vi kröp ner i sängen igen vid fem.

Trots morgonen som blev lite knäpp känner jag mig på gång och peppad. Hittills har jag varit ganska produktiv. Har handlat, gått lite extra promenad då Sandrea inte somna på vägen tillbaka från affären och filmat till en video. Känns sjukt bra.
Igår hade jag en mindre bra dag och idag känns det mer stabilt. Ingen oro i kroppen för stunden. Så tänker fortsätta dagen i den här riktningen. Ska efter lunchen ta tag i lite hemmafix. Var hos pappa och hämtade hammare och spik. Kan bli intressant.

Älskar när en vecka börjar med en bra känsla inombords. Det gör en sån stor skillnad på hela veckan. Om eran vecka börjar känns det bättre resten av veckan?

Gillar