Kan inte sova

Vilken dag det har varit och är. Lyckades sedan kicka upp den där charmiga damen 10.35. Sedan har hon hållit igång sen dess.
Efter att jag hade städat ur mitt sop skåp gick vi en sväng till min pappa eftersom jag lånat en handduk av honom igår kväll för att hålla Sandrea varm på vägen hem. Ville ge tillbaka den innan den samla på sig katthår då pappa är allergisk. Skulle ändå gå till källsorteringen med sopor. Vi lyckades få en sån bra timing att vi kom till förmiddagsfikat.
På vägen hem gjorde jag en väl planerad handling inför kommande vecka efter recept jag hittade under min lugna morgon. Det är så fascinerande att det går åt mindre pengar när en inköpslista skrivs och hålls till. Känns alltid lika bra när jag inte kommer hem med onödiga och oplanerade saker från affären. Carbonara blev dagens middag sedan slängde jag ihop en paj till oss. Kände för att ha lite söndagsfika på eftermiddagen men konstigt nog drack jag kaffe efter pajen och inte till. Min hjärna är verkligen inte med i matchen just nu.

Trodde sen att Sandrea skulle somna efter bad och kvällsmat men vet ni.......hon sitter här på golvet och leker just nu. Hon sov från 19.15-19.44 och har inte kunnat somna om trots att jag tillslut tog i promenad på 30 minuter ute. Just nu vet jag inte vad jag gör för "fel". Hon visar att hon är trött men vill inte sova. Testar i hennes säng, testar att amma henne till sömns, testar vagnen både inne och ute. Men nee. Vet inte om hon är inne i någon så kallad fas. Blir helt matt av att försöka få henne att somna. Ska försöka att inte stressa upp mig men det är inte så lätt alla gånger.

Gillar