Kaffesnobb?

Detta är mammalivet. Vakna 06.20 på en söndag när en hade tänkt att försöka ta lite sovmorgon. Men ska inte klaga. Tacksam över damens härliga morgonhumör.
Har börjat unna mig på morgonen i form av latte. Lite mysigare att gå upp på morgonen när en får dricka något extra gott. Allt för att göra morgonen bättre. Sedan går det dessutom snabbar att göra espresso än att vänta på presskannan. Vem vet kanske håller på att bli en kaffesnobb? Ha det bästa kaffet hela tiden. Faktiskt inte. Nöjer mig med kaffe från Lidl för 29 kr när jag ska göra vanligt kaffe. Bara för att det är billigt betyder det inte att det inte är gott. Sedan har jag dyrare favoriter som jag unnar mig ibland.

Idag ska vi ta det lugnt blandat med lite hushållssysslor och kanske arbeta med bloggen. Ska på eftermiddagen springa hem till pappa och hämta lite spik och hammare för att sätta upp tavlor. Kan inte vänta på att min pappa har tid hela tiden så nu ska jag ta tag i saken själv. Uppdaterar er om hur det går när jag försöker vara händig.

Gillar