Jag blir nattad

God morgon mina sköna bönor! Sovit gott? Själv har jag precis vaknat efter en god natts sömn och har en kopp kaffe i handen. Regnet smattrar utanför. Lusten att gå ut på morgonpromenad försvann ganska snabbt. Dock finns det inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Jag hoppas iallafall på att det inte blir dåligt väder under mammas vistelse här.

Finns en anledning till att lilla Apollo pryder inlägget idag. Tänkte berätta om en väldigt gullig grej han gör varje dag, eller snarare varje kväll. Han nattar mig. När jag har krypit ner i sängen hoppar han upp i sängen för att säga god natt. Vi myser en stund och sedan hoppar han ner. Om det skulle vara så att jag går upp ur sängen och sedan tillbaka så nattar han mig igen. Det har blivit en av våra otroligt gulliga rutiner. Dock stannar han aldrig kvar i sängen och sover mer oss. Just nu har han hittat sin plats i sängen i gästrummet eller på mattan i badrummet. Brukar oftast finna honom i badrummet på morgonen.
När Luna fanns så nattade han mig också men vissa kvällar skippade han det. Nu har han inte vikit från den rutinen sen vi flyttade hit. Men nu fick ni veta något nytt om min charmiga lilla pojke.
Har era djur några gulliga rutiner?

Gillar