Inte lika lugnt

God morgon! Idag vaknar vi inte upp till en lika lugn start på dagen som igår. Som tur fick jag sova ordentligt i natt. Sandrea sov till halv fyra i sin egna säng så jag kunde breda ut mig i min tillsammans med Enzo i min. Märker verkligen skillnad på min sömn om hon sover i min eller om hon sover i sin egna. Hon vaknar oftare när hon ligger nerbäddad med mig. Jag känner mig ganska utvilad idag.

Bilder från igår kommer senare

Sitter med mitt morgonkaffe här, väckarklockan ringde 05.30 och jag flög upp ur sängen. Jag har en hantverkare som ska komma och titta på mitt köksfönster 08.30 och sedan en timma senare ska vi gå iväg till kyrkan för babysång. Tänkte se till att förbereda skötväska och ersättning redan nu innan morgonpromenaden så att jag slipper tänka på det när hantverkaren är här. Sedan blir det lite halvt stressigt under dagen. Fast det ska nog gå bra.
Ska bli spännande med föräldragruppen och se om jag träffar några andra härliga mammor. Kan behöva lite av ett socialt liv med andra som har barn. Kan ju alltid hoppas!

Gillar