Inte lika bra som igår men bättre än de senaste

God kväll! Blev inte mycket till lugn dag hemma. Spendera halva dagen hos pappa. Sandreas dygnsrytm har blivit lite kaotisk minst sagt så ville ha hjälp med att hålla henne vaken till kvällen. Blev lite i senaste laget för henne igår kväll. Elva på kvällen somna hon. Inte riktigt en lämplig tid för en liten dam. Dagen har dock känts helt okej. Inte lika bra som igår men bättre än mina senaste dagar.
I vanlig ordning fick vi en utskällning av Apollo när vi kom hem och i vanliga ordning var jag nervös över att han skulle väcka Sandrea som somnat perfekt i vagnen.

Lyckades få lite gjort av det jag ville idag. Tog lite bilder efter att ha hittat inspiration. Gjorde min research på eteriska oljor. Ska skriva en lista över dom oljor jag känner att jag vill ha. Kattboken gick det sådär med. Fanns secondhand men skulle bli lite dyrt att köpa den. Ska fundera lite mer på det. Det är en fin bok men frågan är om det kommer vara värt det? 50 kr för boken och sedan 69 kr för frakt. Det är väl frakten som gör mig lite svårflirtad.

Gillar