Inte gråta

God morgon mina sköna bönor! Hur mår ni idag? Här är det bra, trött med bra. Lite ryckig sömn i natt. Sandrea fick sova med mig då hon vakna till när jag la ner henne och jag hade inte det i mig att försöka en tredje gång.
Hon fick vara med när jag satt och läste under kvällen efter första försöket av att stoppa om henne, tacksam över att hon somna för jag satt där och grät för att boken var så sorglig. Trodde inte att jag skulle sitta och gråta eftersom jag visste att det skulle bli ett sorgligt slut. Grät gjorde jag, tårarna rann. Fast det känns mer okej att gråta med henne i famnen av en sådan anledning än om jag skulle må dåligt. Vill definitivt inte att hon ska se mig gråta av frustration och ångest. Känns fel, vill att hon ska se glad mamma hela tiden.

Idag är det shopping som står på schemat. Vi ska ge oss iväg på jakt efter vantar, tjockare strumpor och mössa. Ska se om jag kan lokalisera någon secondhand för att se om jag kan hitta något där till henne (och till mig). Kan ju hoppas. Har inte besökt någon secondhand-butik av uppenbara anledningar sen vi flyttat till Stockholm men vi får se om det finns något i köpcentrumet nära oss för jag tänker inte sätta mig på tunnelbanan in till storstaden.
Det ska också bli ett besök på djuraffären för behöver påsar till Enzo och vad jag vet finns inte nedbrytbara i vanliga mataffären. Så vi ska göra oss redo men ingen stress, tänker inte stressa iväg. Stress blir aldrig bra ihop med en liten.

Gillar