Inställning för dagen

God förmiddag kära ni! Kaffe i handen, håret uppsatt, glasögon på och datorn framme. Här ska det det göras research av olika slag. Eteriska oljor bland annat. Det är något jag har börjat intressera mig av senaste tiden. Vill undersöka vad för olja är bra för vad. Vill göra rätt blandningar och undersöka vad för något jag göra för egna produkter med det. Sedan vill jag hitta en speciella kattböcker till Sandrea och sist men inte minst hitta lite fotoinspiration.

Förutom det ska vi fortsätta ha en mysdag hemma tror jag. Vädret verkar lite svajigt så det passar bra. Igår blev en väldigt bra dag hemma. Tror det berodde på inställningen jag hade inför dagen. Ställde in mig redan kvällen innan att jag skulle få en bra dag och göra saker jag mådde bra av. Trots att enstaka saker gick fel hängde jag inte upp mig på det. Som när jag kom fram till affären och insåg att jag hade glömt slänga matresterna som låg under vagnen, var bara att gå hem och slänga och sedan gå tillbaka till affären. Kunde inte få plats med något under vagnen när de låg där. En dålig dag hade det "förstört" min dag men såg det som extra motion bara.

Det är häftigt vad ens inställning för en dag kan göra skillnad! Ska verkligen försöka hjälpa mig själv på detta sätt. Det skadar inte att försöka. Eller hur?

Gillar