Innan klockan sju

God morgon mina sköna bönor! Här sitter jag ännu en gång innan klockan sju och skriver. Min nya morgonrutin, gå upp klockan sex och få lite tid för mig själv innan dagen börjar. Tid att göra det jag känner för. Om det nu är att blogga, titta på nyhetsmorgon, eller städa lite snabbt inför dagen. Det är helt upp till mig.

I helgen fick jag mail om att min påsar från sellpy var på väg. Så jag ska ta en titt i min garderob som har för mycket innehåll och satsa på att bli av med lite. Som jag skrev i mitt mål för hösten vill jag ha en mer minimalistisk garderob. När jag tog upp lådan med vinterkläder fylldes garderoben upp. Nu börjar jag märka vilka tröjor jag helst använder. I övrigt ska jag inte sätta sån hög press på att rensa den här veckan. Ska gå igenom det jag har i huvudet som jag vill få gjort.

Veckans mål

Inte sätta hög press på mig själv
Jag är alldeles för duktig på att sätta den där orealistiska pressen på mig själv. Jag tror att jag ska klara allt och sedan blir jag bara besviken på mig själv när jag inte orkar eller hinner med.

Testa att åka buss till hundrastgården
Jag har hittills bara tagit långpromenader till hundrastgården men skulle vilja att testa att ta bussen dit. Dels för att vissa dagar orkar jag inte motionera som en tok och för att Enzo ska ha lite mera energi kvar i kroppen när vi kommer dit och faktiskt springa. Dessutom har jag aldrig åkt buss med både Sandrea och Enzo så det kan bli intressant det också.

Inte allt för höga krav den här veckan. Tar dagarna som dom kommer lite men tänker ändå försöka satsa på att vara lite produktiv. Tror dock att jag ska ge mig chans till återhämtning de närmsta dagarna. Jag har en massa idéer i huvudet så jag ska skriva ner dem och sedan börja arbeta på dem i lagom takt som jag klarar av fysiskt och psykiskt. Ingen press! Tror det är viktigt att inse att en inte behöver vara på farten hela tiden, det är okej att ha dagar av att bara slappa.

Gillar