Ingen höjdare

God morgon! Hur mår ni idag? Här är det morgonmys som gäller. Morgonkaffet i sängen. Tillåter mig själv att ta en lugn start på dagen. Gårdagen var inte lika lugn och harmonisk på morgonen så kände för att ta ikapp lite.

Igår hade jag inskrivningssamtal på psykiatrin. Det var ingen höjdare. Inte nöjd med läkaren. Kunde knappt förstå henne, tyst som en liten mus med lite brytning. Om hon hade pratat högre hade brytningen inte varit något problem. Sedan stod det inget i mina papper om att jag skulle lämna urinprov så som vanligt hade jag gått på toa innan jag åkte iväg. Så nu måste jag tillbaka imorgon för att lämna urinprov. Så jag var ganska irriterad över det om något. Det är ingen hobby jag gillar att åka buss fram och tillbaka mellan Mariefred och Strängnäs.
Berätta för läkaren att jag vill ha stödsamtal och få hjälp med att förstå min autism och problemen jag har med den. Då får jag höra att autism tillhör habiliteringen i Eskilstuna. Tror dom verkligen att jag kommer orka pendla mellan Mariefred och Eskilstuna för 30-60 minuters besök där?! Blir så irriterad och trött. Anledningen till att jag ordna remiss till Strängnäs var för att pendlingen inte skulle bli överdrivet jobbigt. Ett steg i taget, förhoppningsvis ordnar dom så att jag kan vara i Strängnäs.
I måndags kväll åkte Enzo till Charlie. Känns såklart sjukt konstigt att vara utan honom. Grät lite efter att han åkte, men nu känns det ganska okej. Passar på att göra saker som jag kanske inte hade gjort med honom här. Apollo är ganska duktig på att fylla upp tomrummet. Vi har ordentligt med kvalitetstid med varandra. Massa soffmys.

Idag kommer boendestöd så ska börja fixa inför att han/hon kommer. Om vädret tillåter ska jag ge mig ut på en fotopromenad. Vill gå ner till hjorthagen och knäppa lite bilder där. En plats där det inte är så lämpligt att ta med Enzo, så nu när jag är hundfri tänkte jag passa på att gå dit men vädret ser väldigt dystert ut. Om det finns energi och tid över tänkt jag börja leka med en ny design till bloggen idag också. Sen idag och imorgon ska jag försöka få till lite inlägg för helgen då jag är borta men lovar inget.

Gillar