I kontakt med känslorna

Inatt när jag skulle sova hände det mest märkliga. Från ingenstans började för första gången på 1-2 år komma i närkontakt med mina känslor. Känslor jag inte registrerat på länge började poppa upp. Jag blev överväldigad. Jag hade väldigt svårt att placera dem. En del känslor var kopplade till filmen Alita som jag och E såg igår, antingen var filmen så pass bra eller så har jag senaste veckan börjat komma i kontakt med känslorna utan att tänka på det.
När jag låg där i sängen kändes det hela jobbigt, var inte beredd att reagera känslomässigt. Blev rädd för känslorna. Låg i sängen och önskade bort känslor för att dom var så förvirrande. Ville krypa ur min egen kropp. I vissa stunder kunde jag känna lycka tror jag också. Visste inte riktigt hur jag skulle registrera känslorna.
Klart jag har känt känslor, men inte fått kontakt med dem på samma sätt som överväldigade mig. Jag har varit en mästare på att trycka bort allt vad känslor heter och ignorerat att dom finns där, gjort det undermedvetet för att skydda mig själv. Snacka om bakslag det har fått genom de senaste två åren, känslorna har bubblat upp vid fel tillfällen och jag har inte lyckats organisera dem.

Nu kommer utmaningen att lista ut vad det är jag känner och inte trycka undan dem igen.

Gillar