Hormonspiral | Nya glasögon

Nu är hormonspiralen insatt. Nu fruktar jag dagen det är dags att ta ut den. Tack och lov kan en skjuta på det i sex år om det inte är aktuellt tidigare.
Det var inte det mest bekväma att göra. Trots bedövningssprej gjorde det ont. Först skulle livmodertappen flyttas lite på om jag fatta saker rätt och där var första smärtan. Där efter skulle spiralen in. Då gjorde det ont. När spiralen fäller ut sig är det först en lite kraftigare smärta och sedan går det över till en form av menssmärta. Sedan efteråt har jag känts lite som att jag har mens. Förhoppningsvis kommer jag i framtiden ha väldigt lite mens eller ingen alls tack vare spiralen. Nu under kvällen har det mest känts som att jag har mens. Konstig och bekant smärta. Har inte sett röken av min mens sen september 2019. Så mycket konstig känsla.

Efter att ha återhämtat mig från det äventyret var det dags att ge sig iväg för att hämta de nya glasögonen. Blev ett par pilot igen men med en mörk båge. Tror det blev ett bra val. Vad tycker ni? Ser det bra ut? Har haft mina glasögon i 3 så det känns konstigt att ha andra nu. Glasögonen blir nästan som en del av en utseende om en är som jag och har på sig dem hela tiden. Synen ska också vänja sig vid den nya styrkan vilket också gör att det känns lite märkligt.
Köpte ett par solglasögon också men dom få ni se en annan dag.

Gillar