Hela natten igen

God morgon! Sovit gott? Idag fick jag igen vakna upp med lite panik då Sandrea sov hela natten i sin säng, vakna tjugo över sex av att hon låg och prata där borta. Hon fick skutta över till mig för lite morgonmys i min säng. Visste att det inte fanns en chans att hon skulle somna om. Känner mig trots allt ändå utvilad. Gick och la mig tidigare än vanligt igår, innan elva.

Idag är det dags för ett nytt besök till veterinären för Enzo. Nu ska vi se om dom kan lista ut vad som är fel på honom. Han har som sagt svullnat upp mellan tårna igen på ena framtassen, för några veckor sedan spräckte han svullnaden som hade uppstått och det kom blod över allt och han fick komma till veterinären. Nu har det då svullnat upp igen trots att såret har läkt. Så det är något i tassen som orsakar det.
Han är också stel i bakbenen, lyfter inte ordentligt på benen när han går. Veterinären misstänkte sist att det kan vara artros men det behövs lite fler undersökningar för att fastställa det. Viktigaste är att han får hjälp och blir bra snart!

Gillar