Hallå sommarvärme!

Hallå sommarvärme! Satt och drack mitt morgonkaffe med gubben på videosamtal, tittar ut genom fönstret och ser människor gå runt i t-shirt. Min första tanke var att det inte kunde vara så varmt. Går och kollar termometern. Jo 15 grader i skuggan (nu visar den 18). Bestämde mig för att jag och Sandrea skulle ta en promenad under förmiddagen eftersom vädret tillät det idag.
Hade på mig en tjocktröja ifall att och även på Sandrea. Slutade med att båda tröjorna åkte av. Blev till och med svettig. Tyvärr somna inte lilla damen och jag kände att det var för varmt för att fortsätta gå utan att ha drick med sig. Men en trevlig fotopromenad fick vi till och nu sover hon på sin madrass som kallas mamma.

Det är känt att jag inte är den största beundraren av sommaren och värmen. Idag känner jag ändå en tacksamhet för den. Får lite uppvärmning inför Albanien. I Tirana som vi ska spendera de första dagarna är kan det bli riktigt varmt och är redan det. Kan tänka mig att det kan bli lite varmare tills vi är där. Tack och lov är det svalare i Pogradec där vi kommer spendera mest tid. Enligt gubben kan en sova på nätterna där utan att det känns jobbigt.

Gillar