Gott nytt år!

Hallå där mina sköna bönor! Gott nytt år! Hur har eran nyår varit? Jag har själv spenderat min helg hos Janne, blev en intensiv fotohelg där jag stod framför kameran (bilder kommer upp i samband med inlägg). Jag har ätit gott, slappnat av och haft roligt. Enzo blev bortskämd med gosaker som julskinka, extra gott blötfoder och rått kött. Så kan nog säga att vi båda har haft lite semester.

Jag bestämde mig för att påbörja min resa hem på morgonen med första tunnelbanan och pendeln (04.39) men dock slutade den idéen som en väldigt dålig en. Först regna det på oss när vi gick till tunnelbanan. När vi ska på pendeln kan dom inte öppna spärrarn in till pendeltåget (ni vet säkerhetsdörrarna dom har vid centralen och Odenplan). Insåg där att jag kommer missa pendeln till Järna. Går fram och pratar med en personal om det och då hör en kille att jag ska till Järna, han skulle till Gnesta. Så vi bestämmer att vi ska dela en taxi från Södertälje. När nästa pendel kommer på ett annat spår sker samma problem med dörrarna. Under tiden vi väntar startas ett slagsmål bakom oss, en grupp tjejer mot en kille. Både jag och Enzo blev ganska nervös, kändes som Enzo var redo för att gå in försvar ifall dom skulle komma när oss.
Vi kommer tillslut till Södertälje, taxin kommer. Enzo fick sitta i bagaget. Killen kändes som en väldigt trevlig människa så jag vågade swischa honom pengar som han sedan ska ge tillbaka när han får ersättning från SL.
Kom hem vid 7 och gick raka vägen till sängen. Men känner mig helt borta i huvudet och kommer troligen inte få mycket gjort idag. Blir en slappar dag såhär dagen efter.

Gillar