Goodstore för första gången

Idag blev det en dag på stan med Petra. Åkte till Goodstore för första gången och oj vad mycket spännande saker dom hade. Kommer definitivt åka dit flera gånger med en mer planerad inköpslista. Upptäckte att dom har produkter som jag använder hemma som deon jag älskar från Ben & Anna. Kul att se att dom satsar på en del hållbara produkter där.
Det blev dessutom obligatoriskt att fika i deras kafé. En latte och en mylkshake som var himmelskt god. Tänkte inte ens på att den var vegansk när jag hällde i mig den.
När jag klev in i butiken kände jag hur jag helt plötsligt fylldes av inspiration till att gå mot en vegansk livsstil kom tillbaka, egentligen alltid velat det men har inte haft tålamodet eller satt krav på mig själv. När ammandet är över ska jag sätta lite mera press på mig själv, positiv press. Men mer om det i ett annat inlägg.

Sedan gick vi vidare till Lush. Länge sen jag var inne där. Älskar deras produkter men har tyvärr känt att det har varit lite för dyrt för min ekonomi att ha dem som min vanliga hudvård, att unna sig ibland funkar men inte ha dem som bas. Köpte en fotkräm för skämma bort mig själv. Var på väg att ta en ansiktsmask också men kände att jag ska göra slut på dom jag har hemma innan jag köper nytt.

Det har varit en sån rolig och härlig dag. Nu efter hemkomst, hundpromenad och lite städning är jag helt slut. Sandrea också som var en ängel under dagen. Ska dricka mitt kaffe och sedan slänga ihop en härlig middag.

Gillar