Gårdagens outfit | En misslyckad kaffe men en vacker solnedgång

Asså solnedgångarna här?!

En misslyckad kaffe men en vacker kvällspromenad. Att få tag på en espresso är tydligen hur lätt som helst men att få tag på en bra kaffe med mjölk på samma ställen kan tyvärr vara svårare och de förvarnar inte att dom ger en cappucino på pulver då. Har hänt ett fåtal gånger men minst lika irriterande när det händer. Vi lär oss vilka ställen vi ska undvika för att inte det ska hända. Igår hände det första gången sen vi kom hit.

Igår blev det en lugn dag och trots att vi hade bestämt oss för att ge oss iväg . Visade sig att några vänner ville följa med till klostret så vi tar det idag istället. Om det inte blir av idag kommer jag bli lite irriterad. Igår var Sandreas sömn perfekt så vi får hoppas på att det blir minst lika bra idag. Men vi kanske behövde en lugn dag också.

Gårdagens outfit | Allt från Sellpy

Största delen av min garderob som jag har med mig hit är secondhand. Investerade i lite nya sommarkläder innan vi åkte eftersom jag visste att det var något som skulle komma till användning. Mina shorts köpte jag faktiskt för magiska 10 kronor styck när det inte var säsong för sommarkläder. Dom har legat där och väntat på att bli använda. I alla kläder jag har med mig känner jag mig faktiskt väldigt snygg och bekväm i.

Gillar