Gårdagens Look | Dag för mor och dotter

Gårdagen var en fantastisk start på veckan. Lämnade Sandrea på förskolan utan några problem. Hade sedan introduktionssamtal på telefon med förskolan när jag kom hem Deras ord var "Det går jätte jättebra för henne på förskolan!" vilket var otroligt kul att höra som förälder. Jag hade inge klagomål och sa att både jag och Sandrea känner oss hur trygga som helst med dom på förskolan. Hur stolt som helst över att det går så bra för henne där.

Där efter åkte jag och mamma iväg. Lite kvalitetstid som mor och dotter. Började med att mamma fick sin andra dos. Jag satt i bilen och väntade så fint. Hade tagit med mig en bok ifall tid för att läsa fanns men hade videosamtal med gubben istället och uppdatera honom om vad som sagts under samtalet med förskolan och hand blev lika stolt som mig. Efter ca 20 minuter var mamma tillbaka och vi rullade vidare mot Vällingby där shopping stod på schemat. Nödvändig shopping.

Jacka - Secondhand | Kjol -Secondhand | Skor - Zalando | Väska - Secondhand

Jag var ute efter det där lilla extra till hemmet och strumpor till Sandrea. Gick igenom stadsmissionen för att se om det fanns något intressant där men icke. Tycker att det kan vara dåligt skick det som är där ibland. Speciellt på barnavdelningen men det beror ju såklart på vad de får in. Har fyndat några gånger där men gillar first secondhand mer. Dom säljer på kommission där, säljer åt andra och då är det högra kvalité på varorna men samma pris som på stadsmissionen. Tyvärr hade dom stängt igår.
Vi gick vidare och jag köpte en ny foundation och puder. Vill köpa mer miljövänligt smink men just nu kan jag inte motivera ekonomiskt för det så håller mig till Makeup Revolution ett tag till. Bra prislapp och bra produkter. Hittade sen strumpor på Cubus åt Sandrea. Att små strumpor ska kosta så mycket är fascinerande. 69 kronor för två ynka par strumpor. Kan hända att jag har blivit snål när jag generellt köpte kläder för 30 kr.
På Clas Ohlson köptes nya disktrasor som är återanvändningsbara då mina wettextrasor snart är söndertvättade. Dessutom är dessa trasor helt klart snyggare. Något som jag tänkt ett bra tag att jag vill köpa. En noppmaskin blev det också något som också varit på min inköpslista ett tag. Nu kan jag hålla mina kläder fräschare ännu längre. Hittade också nya kuddfodral till mina kuddar i soffan som var på nedsatt pris. Första gången jag köper kuddfodral till soffan så det är inget som händer ofta.

Mycket nöjd med gårdagen och den medvetna shoppingen vi gjorde. Fick tag på saker som jag hade tänkt att köpa men var inte beredd på att köpa det där och då. Hur medvetet shoppar du? Eller blir det mest impulsköp när du är iväg?

Gillar