FUCK IT

Nu är vår tid här i Albanien nästan över. Fem dagar kvar. Åker på lördag. Hur gick dessa två månader så snabbt? Kändes i början som om vi hade all tid i världen på oss och nu börjar tiden rinna ut. Kan vi stanna tiden nu?

Jag har verkligen blandade känslor runt att åka hem till Sverige. Saknar mitt hem men en del av mitt hjärta kommer vara kvar här. Distansrelationer är verkligen inte lätt speciellt när det är påtvingat och ett barn med i smeten. Men vad gör en förutom att kämpa.
I relationen är jag den som försöker vara positiv. Peppar oss i det hela men egentligen vill jag bara skrika ibland och säga "FUCK IT!" för jag går sönder lite samtidigt som jag inte kan tillåta mig själv att deppa ihop. Det är väl därför jag försöker vara den positiva för att göra mig själv gladare och lätta min stämning.

Senaste dagarna har varit ganska tråkiga och grå. Ett konstant åskmoln har legat över oss vilket gör att vi inte är ute och far så mycket. Kanske lika bra att bara sitta inne och mysa. Uppskatta de sista dagarna vi har tillsammans innan vi måste vara utan varandra i tre månader. Men om tre månader kan gubben äntligen komma till Sverige igen. Som jag längtar. Då ska vi börja ta tag och lösa alla problem.
Ett steg i taget därifrån.....

Gillar