Frustrerad

Lilla tjejen som hon kämpar med att få till rullningen igen. Lyckades en gång men mest tack vare att hon hamna i perfekt läge när jag satte ner henne på sin filt. Armen hamnade perfekt för att hon skulle lyckas ta sig runt. Nu blir hon frustrerad över att hon inte lyckas rulla runt igen. Hon får förhoppningsvis in tekniken snart. Vill inte hjälpa henne allt för mycket på traven. Fast hon har fått in tekniken för att hålla huvudet uppe nu, gick snabbt när hon väl börja anstränga sig och gilla vara där nere på golvet och sprattla.

Men idag var hon inte riktigt på humör för sitt träningspass, trots att Rosa Pantern var med och peppa. Hon log när hon såg honom men hon hade ingen lust till att träna. Blev gnällig snabbt och ville upp till min famn. Kanske är som det är för oss vuxna, jobbigt att träna och vissa dagar är en mer pepp på det än andra.

Det är bara att kämpa vidare, kanske kör ett till passa senare. Vem vet, jag kanske kör någon form av träning bredvid och då kanske det blir ännu roligare för henne att ligga där nere och sprattla.

Gillar