Första oktober

Första oktober. Det är officiellt höst. Härliga färger överallt. Kreativiteten flödar och jag njuter av naturens konst varje gång jag befinner mig ute. Allt från gula till röda löv, solen som skiner magiskt genom träden, löven som blåser ner som ett regna från träden och den där perfekta temperaturen. Underbart!

Idag ska vi till BVC för att göra en screening för förlossningsdepression. Tror inte att det är det som är "felet" på mig men tänker att det är bra att kolla upp och ta ansvar för mitt mående, vill få rätt hjälp. Känns som det är min gamla vanliga psykiska ohälsa som spökar. För en kort stund trodde jag att jag hade blivit "frisk" från ångest och nedstämdhet men senaste veckan har visat tvärtom. Kan tacksamt säga att det är långt ifrån så illa som det varit en gång i tiden.
Det kan vara så att när mina promenadrutiner med Enzo förändrades på grund av hans tass senaste veckan rubbades jag en hel del av det. Märkte att det har känts klarare inom mig de senaste dagarna nu när vi börjar gå dom vanliga rundorna. Men som sagt det är bäst att dubbelkolla. Det har ändå funnits en del dagar och kvällar med ångest innan det här med Enzos tass.

#bestofnouw

Gillar