Första intrycket av The Ordinary

THE ORDINARY GLYCOLIC ACID 7% TONING SOLUTION

Om produkten:
Glykolsyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning.

Mina tankar:
Jag gillar hur den den kändes mot huden. Den tog bort det sista som min rengöring inte fick bort. Huden kändes renare och slätare dagen efter.

THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2% + B5 Om produkten:
Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

Mina tankar:
Jag har testat hyaluronsyra tidigare fast på kroppen och har tyckt att det har varit fantastisk för min torra hud så när jag såg den i ett serum för ansiktet var jag tvungen att ha det. Kändes otroligt återfuktande och min hud verkar älska det.

THE ORDINARY NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA Om produkten:
Naturliga fuktgivande faktorer (NMF) håller det yttre skiktet av huden skyddat och återfuktat. NMF består av flera aminosyror, fettsyror, triglycerider, urea, ceramider, fosfolipider, glycerin, sackarider, natrium-PCA, hyaluronsyra och många andra komponenter som finns naturligt i huden.

Mina tankar:
Denna var även hiss hos mig. Det jag älskar mest är att krämen är dryg, med lite kommer du långt. Återfuktande och kändes fin mot min hud. Den lämnar inte min hud fet efter som många andra krämer kan göra.

The Ordinary och är veganskt och kan köpas HÄR. Jag kommer definitivt testa flera av deras produkter.

Gillar