Första doppet | Första juni

I helgen som var tog vi det första doppet och det blev i havet. Sandrea hade lite blandade känslor runt att bada i havet. Hon gilla det om vi höll i henne men om vi försökte sätta henne i sin lilla badstol/båt blev det läskigt. Hon älskade när vågorna kom. Sprattla av glädje.
Det var en riktigt härlig dag. Alla var glada och nöjda med dagen. Hoppas på fler såna dagar snart!

Vi hade tänkt på söndagen gå och bada också men vädret var inte på vår sida men något annat trevligt hände. Gubben överraskade mig med blommor eftersom det var morsdag. Blev alldeles tårögd. Hans syster lurade iväg mig och Sandrea på kaffe och sedan dök han upp där med en bukett med blommor och ett fint litet kort där det stod att det var från både honom och Sandrea. Kunde inte ha blivit ett bättre avslut på helgen.

Den här veckan har vi inga planer direkt. Regnar till och från så vi kommer nog spendera mycket tid hemma och bara mysa. Det är helt okej med mig. Några dagar av bara avslappnat mys. Behöver inte vara på farten hela tiden.
Känner dock att dagarna börjar springa iväg. Redan varit här två veckor och nu går vi in i Juni. Kan tiden gå lite långsammare?

Gillar