Förmiddag för mig själv

Hej på er mina sköna bönor! Hur mår ni? Några härliga planer för helgen?
Förutom att försöka fokusera på att må bra och ta härliga promenader med Enzo så ska jag och mamma fokusera på att packa när Sandrea ligger och sover under helgen. Vi började stadigt igår och hoppas innerligt att energin finns kvar i oss under hela helgen så att vi kan få så mycket som möjligt gjort.

Än så länge idag har jag inte hunnit avsluta mitt morgonkaffe. Tog tid för min lilla tjej att hitta ron att somna igen efter morgonpromenaden med Enzo. Jag får lära mig att dricka fisljummet kaffe.Nu sover hon fint i min säng tillsammans med Enzo. Diskret kärlek mellan dom två. För någon dag sen vakna jag på morgonen och såg att vi alla trelåg på rad, jag och Enzo på varsin sida om Sandrea.
Ska faktiskt ta förmiddagen för mig själv. Välbehövd egentid. Pyssla lite med bloggen och redigera klart helgvloggen från förra helgen. Jag har knappt suttit vid datorn den här veckan. Har varit helt slut och all fokus att såklart legat på Sandrea. Förhoppningsvis får jag in bättre rutin och balans mellan att lägga all tid på henne och ge mig själv lite tid när vi har flyttat. Allt har sin tid!

Gillar