Flyttkaos och ingen energi

Hej på er! Igår hann jag inte blogga innan jag åkte iväg för dopet och när jag kom hem kände jag mig helt knäckt. Det var lite för mycket för mig där ett tag. Tror jag bestämt kan säga att en karriär som eventfotograf inte är något för mig. Dock var det trevlig och mycket mys med Lilleman som jag kallar honom.

Den här dagen består av att redigera bilder från igår och att fortsäta att packa ihop mitt liv. Idag är det hela 3 veckor kvar tills jag och lurvtussarna flyttar. Känns helt sjuk. Känner att jag måste börja sätta fart nu, tiden har en förmåga att gå väldigt fort.
Jag vet inte hur uppdateringen kommer att bli här innan flytten. Just nu känner jag att min energi ligger på noll och kan inte riktigt hitta en bra fokus för att skriva inlägg. Kommer troligen titta in när jag känner för det eller när jag har inspiration. När flytten är över ska jag försöka komma tillbaka med en massa energi och uppdateringar.
Tror det är svårt för mig att fokusera när det är så stökigt hemma. Kan lova att flyttkaoset har startat. Men som sagt, tittar in när jag känner för det, ni kan annars följa mig på instagram där jag troligen kommer vara lite mer flitig på att uppdatera! (Min Instagram)

Gillar