Filmrecension | Incredibles 2

Betyg: 3/10 | Genre: Animation / Action / Äventyr
Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner, Samuel L. Jackson

Handling:
Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet, Dash och Jack-Jack för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.
Text från filmstaden.se

Mina tankar om filmen:
Filmen var rolig på sina ställen men mer än så kände jag inte för filmen. Kändes som en väldigt tunn story, du kan räkna ut vem som är skurken innan filmen ens har börjat. Hade förväntat mig mer av att de handlade som familj mer än att bege sig för att rädda mamman som ger sig iväg på ett uppdrag som hon inte har tänkt igenom helt.
En klen comback efter 14 år. Såg första filmen 2004 på bio och kan än idag tycka att den är rätt bra. Så tyvärr blev Incredibles 2 / Superhjältarna 2 en besvikelse för mig.

Gillar