Fika med Gudmor

Äntligen fick jag se Petras lägenhet och träffa hennes katter. Vet inte var som var mer spännande, lägenheten eller katterna.

Petra hade bakat en himmelskt god vegansk kladdkaka åt oss, så engagerat. Kommer inte ihåg när jag själv bakade sist. Hon dukade upp det fint, ställde kaffekannan på bordet tillsammans med hallon, grädde och kladdkakan. Invigde två nya bordunderlägg dagen till ära.
Det var en sån jordnära känsla i hennes hem. Träfärgerna på borden och stolarna värmde upp och hennes gröna växter gav liv. Jag märkte inte ens att hon inte hade gardiner för än hon sa det då stora växter fyllde upp runt vardagsrumsfönstret. Ett riktigt fint och mysigt hem, samma känsla som jag vill skapa hos mig.

Hennes katter var otroligt fina och trevliga killar. Julius är en äldre herre, en döv herre vilket skapar en härlig personlighet i sig. Han var lagom imponerad av vårt besök medan Sylvester var väldigt nyfiken. Julius tyckte dock att jag luktade väldigt intressant med tanke på att det både fanns hund och kattdoft på mig. Han höll sig sen på avstånd medan Sylverster gärna vara med under fikat för att se vad vi höll på med. Han var väldigt livlig av sig, påminde om Apollo på det sätt, när en inte vet ifall han ska riva hela hemmet eller inte.

Efter att ha bett om ursäkt till Apollo för min otrohet ska vi snart komma till ro här. Det har varit ett perfekt avslut på den här veckan. Nu ser jag fram emot kommande vecka och vad den har att erbjuda.

Gillar