Femtio nyanser av humör

Älskade unge. Idag höll hon på att driva mig till vansinne. För middagen gav intrycket av att vi skulle få flyt på dagen men vad jag bedrog mig.
Klockan två när jag såg att hon var trött tänkte jag att nu blir det perfekt att ha hennes andra tupplur och så kommer hon vakna lagom till att vi ska ut med Enzo. Lilla damen hade helt andra planer. Låg där och försökte få henne att somna i 30-40 minuter och det gick inte alls. Halv tre bestämde jag mig att nu får det räcka, vi går ut med Enzo så kanske hon somnar i vagnen. Dum idé. Ledsen och arg unge hela promenaden. När vi tillslut kom in var det dags att försöka igen att få henne att sova även om det tidsmässigt blev helt knasigt. Tillslut fick jag henne att somna och låg kvar där i sängen med henne i 20-30 minuter innan jag vågade göra mina ninjasteg och lämna henne där.
Jag hann göra middag och äta den, sedan råkade jag tappa gaffeln i tallriken och kort där efter hörs ett gnäll från sovrummet. Hon vakna. Kunde inte få henne att somna om men som tur fanns humöret på plats och hon fick äta lite middag. Efter lite bus såg jag att tröttheten var tillbaka men åter igen var att sova som en förolämpning. Slutade med en tidig kvällsrunda med Enzo och där somna hon i vagnen. Sov cirka 30 minuter och sedan var hon vaken igen. Kvällsmat fick hon och sedan tänkte jag se om hon ville sova. Nope. Två timmar senare med femtio nyanser av humör fick jag ner henne i sängen. Nu sover hon och jag ska snart krypa ner själv.

Tur att hon är söt....

Gillar