Ett åskmoln över mig

Jag har verkligen känt att jag har haft som ett åskmoln runt mig idag, från att jag vakna och velade på om jag ens skulle möta dagen. Tillslut drog jag på mig kläder och mötte dagen. Med tanke på att vädret skrek VÅR var jag tvungen att klä mig lite med vårkänsla. Min stora skinnjacka som jag köpte i Mimis secondhandbutik för några år sen åkte fram, en klänning och tights blev det under och sedan en gigantisk halsduk. Sedan gav jag mig ut med Enzo.
Åskmolnet fanns fortfarande kvar trots att jag nästan såg mänsklig ut. Kan tänka mig att hormonerna och sömnrubbning gjorde sitt bidrag till det där molnet som verkade vilja hänga stadig över mig.
Efter en stund in på promenaden började det lätta och jag kunde faktiskt njuta och tillåta mig få lite vårkänslor. Solen har bjudit på sitt sken hela dagen. Jag har tillåtit mig själv att ha en kravlös dag och bara gjort saker som jag har haft lust med. Ibland behövs de där kravlösa dagarna där du släpper all press på dig själv. Idag blev en sådan dag.

Gillar