Enzos semester

Idag börjar Enzo sin semester. I eftermiddag kommer jag och gubben köra honom till Charlie och Space. Har lite ångest över att lämna honom. Bland det värsta jag vet är att vara borta från Enzo. Detta är första gången på snart tre år som jag frivillig åker bort från honom. Enda gångerna jag har varit utan honom är när jag har legat inlagd. Dock vet jag att han kommer ha det riktigt bra hos Charlie, han är i trygga händer.

Vi tog en mysig långpromenad, vår favoritpromenad helt enkelt. Skog och landsväg. Finns inget bättre. Ska snart börja packa Enzos resväska och min övernattningsväska. Passar på att lämna hemmet när jag inte har hund att passa på (kattvakt är ordnat).
Ser framemot den här helgen. Dubbeldejt och träffa vänner står på schemat idag. Dubbeldejt är något jag aldrig har gjort tidigare så det kommer att bli intressant men det är vänner till gubben så det blir säkert trevligt. Ska försöka knäppa lite bilder under helgen men om inte annat skriver jag nog ett inlägg innan jag drar till Malta.

Hoppas ni får en fin helg!

Gillar