En vecka i Albanien

Nu har vi varit en vecka i Albanien och vi njuter. Njuter av familjelivet, att få vara tillsammans igen. Sandreas relation till sin pappa blir starkare och starkare för varje dag som går. Det är otroligt härligt att se hur hon blir glad på morgonen av att se honom. Att hon väljer att sitta kvar i hans famn när vi träffar nya människor och inte genast ska över till mig.

Hittills har jag inte fotat så mycket men en kväll var vi ute och gick och lyckades fånga solnedgången bakom bergen. Att solnedgångar kan se olika ut i olika länder tänker en inte på men det gör den. Gubben föredrar den svenska solnedgången medan jag kanske gillar den albanska mer.

Än så länge har vi inte badat nåt än. Lite för svalt i Pogradec för det och när vi har varit i Tirana har vi inte haft tid för det men snart så kanske vi kan göra det. Längtar efter att få ta ett dopp. Har inte badat sen jag var i Malta 2019 och hälsade på mamma.

Gubben är i väg och fixar lite men kommer snart hem så att vi kan fixa lunch. Sedan får vi se vad den här dagen bjuder på.
Hur har ni det hemma i Sverige?

Gillar