En vecka har gått

God morgon gott folk! Mina sömnproblem verkar inte vilja avta men tror att jag lyckades samla ihop nästan 8 timmars sömn inatt. Sover oroligt första 1-2 timmarna och sen vaknar jag och måste gå upp en stund, sen kan jag gå och lägga mig igen och sova till ca sju på morgonen. Det är avbrottet som stör mig så tror nästan att jag ska satsa på att lägga mig senare och se om det försvinner.

Längtar allt är uppackat och jag kan börja komma in i bra rutiner i hemmet. Väntar på att det sista av mina saker ska komma, byråer, TV och även min stationära dator. Känns väldigt konstigt att redigera mina bilder på min bärbara dator, är dock tacksam över att jag har den så att jag kan sysselsätta mig med den. Igår hörde boendestödenheten av sig till mig och mitt första besöks förväntas redan imorgon. Är lite nervös inför det. Dels gillar jag inte att ha främmande människor i mitt hem och speciellt när det är stökigt. Ska försöka fixa till köket idag så att det går att sitta här utan att vara begravd i kartonger. Dock under flyttkaos så får man väl ha det lite stökigt antar jag.
Igår var det en vecka sen Luna lämnade oss. Känner att det är en lättnad, saknar henne väldigt mycket trots det. Apollo har blivit väldigt mammig. Han söker närhet hos mig och vill ha min uppmärksamhet väldigt ofta, han har även gått tillbaka till att vara väldigt pratglad. Det är väldigt mysigt måste jag erkänna och gulligt. Vissa stunder följer han efter mig för att ha koll på mig. Känns som han har tagit det hela bra, han var lite frågande innan flytten men tror att det har hjälpt oss båda att vi är på en plats nu där vi inte är vana att se henne.
Har lekt med tanken att hitta en kompis åt honom senare men just nu tror jag vi båda behöver tiden att släppa taget och börja om på nytt....

Gillar