En surgubbe | Mål för veckan

Efter den här morgonpromenaden kan jag konstatera att Enzo håller på att bli en surgubbe. Trodde han skulle vilja hälsa på en annan hund men han var rent ut sagt oförskämd och hade det värsta tänkbara humöret. Dåligt morgonhumör kanske? Ibland är hundar så och gör inte en som man själv tänkt. Känner mig bara snopen när jag sa till den andra hundägaren "han brukar bara vilja hälsa" och istället är han bara otrevlig mot tiken. SUCK! Jag fick skämmas för min jycke istället.

Igår mådde jag inge vidare. Trött, dåligt humör och nedstämd. Lärde mig sedan att en inte ska göra veckans storhandling en sådan dag. Beställer mina stora inköp från willys och får det hemkört men igår plockade jag ner allt "onödigt" i varukorgen, sådant som jag i vanliga fall undviker att köpa. Läsk, godis och glass. Jag har inte haft glass i min frys sen mamma var här och läsk brukar bara komma hem till mig om det är så att jag tar en när jag beställer hem mat men oftast skippar jag läsken. Miljökämpen i mig säger "skäms på dig" på grund av att läsk är onödig slöseri på plast. Glassen kommer som tur i en pappförpackning....alltid något.

Ny vecka och sista augusti. Hösten är i princip här, kände så på morgonpromenaden. Jag mår än så länge bättre än vad jag gjorde igår vilket är skönt. Känner mig positiv inför den här veckan. Jag lite mål som jag vill fokusera på. Saker som måste bli gjort och annat som är nytta med nöje.

hitta Balans

Jag har ju trott att jag har haft en balans i vardagen men börjar inse att jag inte riktigt har det. Sätter för stor press på mig själv vilket slutar med att jag inte mår alls bra sen. Kroppen och knoppen ger upp. Den här veckan vill jag verkligen hitta den där balansen mellan att vara produktiv och ta det lugnt. Låta kropp och knopp återhämta sig lite varje dag.

Läsa ut min bok

Jag är så nära slutet på boken jag håller på med. Har kommit in i en läsrutin nu på kvällarna så målet är att läsa ut den här boken (lite ångest för det är ett sorgligt slut) och sedan påbörja en ny bok.

Pack upp, rensa & organisera

Igår var pappa här och hjälpte mig att ta upp lådor från källaren. I lådorna finns skor, kläder, xbox, filmsamling och mer. Jag vill få undan det så snabbt som möjligt. Ska beställa påsar från sellpy och se till att jag har rensat tills påsarna kommer så att jag bara kan fylla dem och sedan beställa hämtning så fort som möjligt.

Gillar