En positiv nyhet!

God kväll kära ni! Hoppas ni har haft en bra dag! Vi har varit till BVC idag vilket gick väldigt bra. Men mer om det imorgon då jag ska ge er Sandreas månadsuppdatering. Hon bli åtta månader idag! Har tyvärr inte hunnit ta någon månadsbild idag så det får bli imorgon.

Jag har en positiv nyhet att berätta. Vissa kanske tycker att det är knepigt men jag hoppas ni blir glada för våran skull. Igår köpte vi flygbiljetter till Albanien så att Sandrea kan få träffa sin pappa för första gången och sin familj där. Vi har väntat och väntat på att stormen av covid ska lugna sig men nu kände både han och jag att det inte gick längre. Hade tänkt att åka när hon var tre månader och nu är hon åtta, det kändes helt enkelt inte hållbart längre. Om allt går vår väg kommer vi vara där om två veckor. Ska bli så spännande!
Längtar att få dela glädjen tillsammans med familjen där och framför allt hennes pappa. Få se henne skratta tack vare honom och se dem mysa ihop. Känna all glädje vår dotter sprider tillsammans. Det är både nervöst och spännande nu, mycket att planera. En utmaning om något att resa själv med en liten.

Gillar