En perfekt dag med familjen

Åh gårdagen var perfekt. Mysig och avkopplande. Precis en sådan dag en vill ha med sin familj. Råkade dock åka hemifrån utan kameran pinsamt nog. Idag ska jag inte göra samma misstag.
Vi åkte till ett mysigt hotell i en by 10-15 minuter bort och fikade. Hade tänkt att gå runt i byn också men Sandrea började tappa humöret. Istället stod vi och titta ut över vattnet. Jag blev helt tagen av hur klart det var i vattnet. Kunde se varenda fisk som simmade där. Nästan som terapi att bara stå och titta på fiskarna. Impulsen att hoppa ner i vattnet höll på att ta över min kropp. Gubben var bra sugen också. Skämtade om att Sandrea skulle råka släng i sin klämmis då skulle gubben ha en väldigt bra anledning till att hoppa i för att hämta den. Som tur gjorde hon inte det.

På kvällen tog vi en promenad längs vattnet. Njöt av den sköna kvällsdoften från sjön. Ibland kommer det en speciell doft från sjöar på kvällen vilket betyder sommar. Skönt sätt att avsluta dagen på. Även om vi är på "semester" jag och Sandrea vill jag ändå ut och röra mig och ha en sån normal vardag ändå.

Idag har vi nya äventyr planerade. Vi ska dra över till Nord Makedonien och se något kloster. Ska bli spännande men idag gör jag inte samma misstag som igår, kameran ska med!

Gillar