En ovårdad hund och en bror som fyllde 30

Vilken kylig helg det har varit! Vårtecken på marken men inte i temperaturen. Typiskt när en ska ut och gå med Enzo. Japp Enzo är här på besök och idag ska vi åka med mamma upp till ön. Det är så mysigt att vara med honom igen. Har saknat våra promenader och mysa in oss.
La upp en bild på Enzo på min facebook och då har hans uppfödare mage att skriva att han ser ovårdad ut på grund av sitt lurv han har fått sen jag kastrerade honom. Sättet hon skrev det på var så respektlöst. Varför plåga honom med att ta bort den extra pälsen om han inte mår dåligt av det?! Blir irriterad på uppfödare när hunden inte duger bara för att dom inte ser ut som en utställningshund och hundar duger inte om dom inte passar för den ändamålet. Personligen älskar vi att han är som en nallebjörn.

Min storebror fyllde 30 igår så vi var över till pappa för att fira honom. Bjöds på god mat och skratt. Brorsan fick en tavla med Apollo som vi beställde. Apollos huvud inklippt på en gladiators kropp. Lite kul koncept. Sandrea var såklart finklädd dagen till ära och fick ha mitt gamla hårband som hon blev så fin i.
Helt klart en bra helg förutom lite (läs: mycket) irritation. Nu ska vi försöka ta oss samman för att sedan ge oss iväg till mamma.

Gillar