En månad med Sandrea

Till att börja med Glad Midsommar! Förutom att det är midsommar är det faktiskt så att Sandrea firar en månad idag. Tänk att jag har fått äran att vara hennes mamma i en hel månad. Bästa månaden i mitt liv och den tröttaste. Lyckan överväger tröttheten och ger mig ny kraft varje dag.
Kan fortfarande komma på mig själv att tro att hon är en vacker dröm men när hon väcker mig på nätterna känns det ganska verkligt ändå och jag försöker ta mig ner till köket med så stadig trötta steg som möjligt. Fast det är väldigt mysigt att vakna till ljudet av henne när hon ligger där bredvid och småpratar.
Hon börjar sakta men säkert visa mer och mer kontroll över sin kropp. Tror hon nästan har fattat grejen med att le. Hon somnar såklart helst i famnen men har börjat kunna ligga själv efter att ha somnat. När hon sover gör hon de mest söta ljuden som en kan höra.

Jag känner hur jag bara på den här månaden har utvecklats som person. Insett att jag är starkare än vad jag tror och hon har tagit fram en ny kämparglöd inom mig. Vill kämpa för hennes skull, vill vara en bra förebild för henne men jag vill också kämpa för min egen skull.

Gillar