En lättnad

Kunde inte hjälpa att känna lättnad när ett sms dök upp i telefonen och det stod att morgondagens möte är inställt. Känt mig lite stressad över den här veckan då det skulle vara. Det är egentligen torsdagen och fredagen jag är mest stressad över, samtidigt lite exalterad inför just dom dagarna. Ska ha möte på torsdag med ridskolan där jag hoppas på praktik. Hoppas verkligen på att det kan bli en fullträff.
Som sagt skönt att få en extra dag med andrum, då jag vet att åka i till Strängnäs skulle ha tagit musten ur mig. Märkligt hur egentligen enkla saker kan ta så mycket kraft ur en. Tror att det är på grund av att jag stressar upp mig innan för det. Hjälper inte direkt. Måste verkligen lära mig att ta en dag i taget och inte stressa upp mig flera dagar innan något. Det blir som att jag räknar ner till dagen då jag ska iväg och göra något.

Nu ska jag försöka kicka igång min hjärna och få till en produktiv eftermiddag och kväll. Har lite idéer som jag vill få ner på papper och sedan börja skapa dem. Ska även försöka planera mina måltider för veckan. Var och storhandla idag, storkok ska göras imorgon eftersom jag fick fri dag. Lyckades handla 100% veganskt också så känner mig riktigt nöjd med det, vill komma tillbaka till rätta spåret efter kurvan när jag insåg att havremjölk ger mig utslag. Vet även att min kropp mår bättre utan animaliska produkter, känner mig renar på nåt sätt. Sen ska jag bara sköta kosten ordentligt och äta som jag ska. Går så lätt in i mina svackor då jag äter dåligt.

Önskar er en fin eftermiddag och kväll!

Gillar