En kaffe och ett lager smink

God morgon! Druckit kaffe och lagt på ett lager smink. Dagen är igång med andra ord. Börjar dra ihop sig för resan och de sista sakerna ska göras inför det. 80% färdigpackad. Det ska städas hemma. Badrummet har sin tur idag. Men först ska vi till BVC för ettårskontroll. Blir drygt en vecka tidigare en va det skulle har varit eftersom vi inte är hemma när hon fyller år. Tänk att min lilla tjej fyller ett om en vecka?! Hur gick tiden så snabbt?

Sommarvärmen verkar fortsätta idag. Ska ta upp fläkten sen när vi kommer hem. Höll på att smälta bort igår kväll. Har eftermiddagssol på lägenheten och kan väl säga att det blev ganska uppvärmt under eftermiddagen igår. Försöker tänka positivt över att sommarvärmen har kommit. Uppvärmning för Albanien. Alltid bra att hitta det positiva i allt.

Kan vara så att Sandreas dygnsrytm är på väg tillbaka efter att ha varit knas de senaste dagarna. Halleluja! Vakna halv sju istället för nio idag. Nu tar hon en lur efter att ha varit på farten sen dess. Passar perfekt eftersom vi har vår tid på BVC halv elva. Så nyfiken på hur mycket hon har vuxit sen sist. Känns om hon har blivit längre och förlorat lite hull. Hon rör sig så mycket nu så det vore inte konstigt.

Vad ska ni göra idag?

Gillar