En dans på rosor

God kväll måndag! Åh vad vi kämpar på här. Kämpar med att sova själv. En dans på rosor är vad det är. Ibland kliver vi på en tagg och skriker. Både mor och dotter. Dottern mera utåt och mamman inåt. Inte tänkte en på den här jobbiga delen när en fick barn. Men igår gjorde hon något som gjorde det värt allt det jobbiga.
Hon stod i sin säng skrek inte utan var mer lekfull och busig. La sin hand på min mun så att jag kunde pussa på den. Sedan tog hon sin hand mot sin mun och pussa på den och sedan tillbaka på min. Ni kan väl ana att mitt mammahjärta smälte. Då kände jag för den stunden att jag kunde stå ut med alla arga toner.
Jag gör så att om hon skriker går jag ut ur rummet någon minut och sedan kommer jag tillbaka och lägger ner henne. Om hon är lugn är jag kvar även om hon får för sig att bli lite busig. Bara för att markera att det är dumt att skrika. För hon skriker för att hon inte får som hon vill.

Ikväll har det tack och lov gått lättare. Troligen trött efter dagen. Var hos min pappa nästan hela dagen. Åkte iväg bland annat och köpte nya skor till Sandrea. Ett par skor som kändes vettiga för att lära sig att gå. Visar bild på dem imorgon! Fick även bjuda min pappa på mjukglass vilket var väldigt trevligt.
Imorgon ska jag förbi igen för att jag glömde ett par saker, får se hur länge vi bli kvar där då. En vet aldrig med oss när vi går dit. Hur har eran dag varit?

Gillar