En dag i taget?

God dagens kära ni! Hoppas ni mår bra. Ön bjuder faktiskt på lite sol idag vilket verkligen behövs efter några gråa dagar. Tror vi ska passa på att njuta av vädret ute en hel del idag. Passa på medan vi kan helt enkelt.
Sandrea verkar bjuda på ett pendlande humör dock. En stunden glad och nästa stund irriterad över något och jag får lista ut vad. Det är helt okej att ha såna dagar också. Bara att mina hjärna och kropp måste arbeta lite mera. Fast det är väldigt tillfredställande när jag har lyckats trösta henne och hon håller om mig.

Mitt mående går upp och ner. Ena stunden är det bra och nästa stund har jag en klump med ångest. Om det fortsätter när jag kommer hem ska jag kontakta kuratorn som jag träffade under förra året och se om hon kan hjälpa mig att reda i det. Vet egentligen botten till problemet men det är inte så mycket jag kan göra åt just nu. En dag i taget eller? Märker ändå när vi är ute så lindras min ångest så både när vi är här och när jag kommer hem får vi försöka ta oss ut så mycket som möjligt.

Gillar